September 22, 2009

RULING LETTER NO.: 2009-104-AF
TO ALL HEALTH SERVICES ORGANIZATIONS
LIST OF STOCKHOLDERS

Dear Sirs and Madames:

In the performance of our supervisory duties, pursuant to the powers conferred on us
by Article 2.030(3) of the Puerto Rico Insurance Code, we request that no later than
March 315t of every year all health services organizations shall submit a list of all of their
stockholders as of December 315t of the previous year, along with the number of shares
owned by each and the percentage that this number represents with regard to the total
number of outstanding shares.

In cases where there are corporate stockholder, the list shall also include a detailed list
of the individual shareholders (natural persons) of each of the corporate shareholders
that appear on the list, up to the shareholders of the ultimate parent company.

Nevertheless, if the shares of the ultimate parent company are publicly traded, only the
names of individual shareholders owning five percent (5%) or more of outstanding

stock shall be listed.

The aforementioned list shall be sworn to by the same persons who swear to the annual
report.

Strict complia?eewith the provisions set forth herein is required.
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Very trulylyours,

CPCU, ARe, AU
Commissioner of Insurance

B5 Tabonuco Street, Suite 216 * PMB 356 * Guagnabo, PR 00968-3029 * Ph.: (787) 304-1007 ¢ Fax: (787) 273-6365
www.ocs.gobierno.pr



